Видалення акаунта
Видалення акаунта
Цю сторінку автоматично перекладено з англійської за допомогою ШІ. Переглянути оригінал англійською.
Торкнися будиночка, щоб відкрити меню, а потім натисни на аватар, щоб перейти до налаштувань акаунта. Прокрути сторінку донизу й натисни кнопку «Видалити», щоб остаточно видалити акаунт.
Перед видаленням створи резервну копію своїх записів. Коли ти видалиш акаунт, усі твої дані буде стерто. Цю дію неможливо скасувати. Σ(*゚д゚ノ)ノ