İçeriğe geç

Hesabı Sil

Bu sayfa yapay zekâ ile İngilizceden otomatik olarak çevrilmiştir. İngilizce orijinali görüntüleyin.

Menüyü açmak için ev simgesine dokun, ardından hesap ayarlarına gitmek için profil resmine tıkla. En alta kaydır ve hesabını kalıcı olarak silmek için “Sil” düğmesine tıkla.

Lütfen silmeden önce girişlerini yedekle. Hesabını sildiğinde tüm verilerin silinir. Bu işlem geri alınamaz. Σ(*゚д゚ノ)ノ