Salt la conținut
Ștergerea contului

Ștergerea contului

Această pagină a fost tradusă automat din engleză cu ajutorul AI. Vezi originalul în engleză.

Atinge pictograma în formă de casă pentru a deschide meniul, apoi apasă pe avatar pentru a accesa setările contului. Derulează până jos și apasă butonul „Șterge” pentru a-ți șterge definitiv contul.

Te rugăm să faci backup însemnărilor înainte de ștergere. Când îți ștergi contul, toate datele tale vor fi eliminate. Acțiunea nu poate fi anulată. Σ(*゚д゚ノ)ノ