Wpisy udostępniane jeden na jeden
Wpisy udostępniane jeden na jeden
Ta strona została automatycznie przetłumaczona z angielskiego przez AI. Zobacz oryginał w języku angielskim.
Dziel się wspomnieniami z bliskimi
Jeśli chcesz udostępnić wpis tylko wybranym znajomym, upewnij się najpierw, że są Twoimi przyjaciółmi korespondencyjnymi. W oknie ustawień prywatności dodaj znajomych jako przyjaciół korespondencyjnych, wpisując ich identyfikatory Hearty ID. Następnie ustaw wpis jako „Prywatny” i wybierz osoby, którym chcesz go udostępnić. Pamiętaj, że udostępnione wpisy może edytować tylko ich autor. Jeśli Twoi przyjaciele korespondencyjni zechcą Ci odpowiedzieć, muszą utworzyć nowy wpis.
