Usuwanie konta
Usuwanie konta
Ta strona została automatycznie przetłumaczona z angielskiego przez AI. Zobacz oryginał w języku angielskim.
Dotknij ikony domku, aby otworzyć menu, a następnie kliknij awatar, aby przejść do ustawień konta. Przewiń na sam dół i kliknij przycisk „Usuń”, aby trwale usunąć konto.
Przed usunięciem konta zrób kopię zapasową wpisów. Po usunięciu konta wszystkie Twoje dane zostaną skasowane. Tej operacji nie można cofnąć. Σ(*゚д゚ノ)ノ