Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαγραφή λογαριασμού

Διαγραφή λογαριασμού

Αυτή η σελίδα μεταφράστηκε αυτόματα από τα αγγλικά με τεχνητή νοημοσύνη. Δείτε το αγγλικό πρωτότυπο.

Πατήστε το εικονίδιο του σπιτιού για να ανοίξετε το μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εικόνα προφίλ για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις λογαριασμού. Μετακινηθείτε στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στο κουμπί «Διαγραφή» για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των καταχωρίσεών σας πριν από τη διαγραφή. Όταν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, όλα τα δεδομένα σας θα διαγραφούν οριστικά. Η ενέργεια αυτή δεν μπορεί να αναιρεθεί. Σ(*゚д゚ノ)ノ